top of page

Leverans & Retur

Leverans

Våra normala leveranstider är 2-4 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger samt röda dagar skickas tidigast på måndagen/arbetsdagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå ska du kontakta oss på info@thegiftcompany.se

Ångerrätt/Returpolicy

Enligt distansköplagen har du som kund en lagstiftad ångerrätt på 14 dagar vid köp av varor på webbplatsen, räknat från dagen du tagit emot varan du beställt. 

Vid nyttjande av ångerrätten ska du kontakta oss per e-post. I ditt meddelande ska ditt för- och efternamn, adress, ordernummer samt varan/varorna du vill returnera framgå. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du ansvarar för att produkten är i samma skick som när du fick den till dig. Vi förbehåller oss rätten till att neka en ångerrätt om produkten använts eller blivit skadad. Produkten skall skickas i sin originalförpackning, där du står för returfrakten samt leveransen.  

Ångerrätten gäller inte på skräddarsydda produkter som tillverkats efter dina önskemål. Detta berör samtliga produkter med personligt tryck. 

Ångerrätten gäller dessutom inte på produkter som blir sämre med tiden, som exempelvis livsmedel. Hygienprodukter eller andra produkter som är plomberade och där förseglingen brutits täcks inte av ångerrätten. 

Reklamation

Alla produkter är besiktigade och paketerade av oss, skulle det mot förmodan anlända en skadad produkt eller felexpedierad så åtar vi oss i enlighet gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Vid en godkänd reklamation står vi för returfrakten. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig  att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning.

bottom of page