top of page

Köpvillkor

The Gift Company Norden AB drivs av två drivna kvinnor med säte i Stockholm. Företagets postadress är Nedergårdsvägen 9, 147 40 Tumba. Har ni frågor och vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@thegiftcompany.se med ditt ärende, eller via Kontakt-sidan så hör vi av oss inom kort. 

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Om något är fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@thegiftcompany.se

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms, med undantag för företagsprodukter där det står utskrivet att det är exklusive moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende  på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Personuppgifter

Genom att handla hos på The Gift Company Norden AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

The Gift Company Norden AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller  för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Vilka uppgifter delas med andra och vad är syftet?

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer vi använder oss av är Stripe

För att leverera beställningarna och slutföra vårt avtal måste vi dela specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. Vi använder oss idag av fraktbolaget Postnord.

bottom of page